Gyártás

A Novotic Kft. széles termékválasztékot kínál. Saját gyártóüzemünkben különféle formájú étrend-kiegészítőket állítunk elő, mint például folyadékkal, vagy porral töltött keménykapszulák, tabletták, porkeverékek. A megfelelő engedélyek birtokában lehetőségünk van kisállatoknak szánt táplálék-kiegészítők gyártására is.

Gélvitaminok
2022-ben egy termékfejlesztést kezdtünk el azzal a céllal, hogy egy új vitaminbeviteli formulát hozzunk létre. Új belépőként az étrend-kiegészítők piacára nehéz kitűnni a rengeteg termék közül. Hatalmas a választék: a jól megszokott kapszulák, tabletták, lágyzselatin kapszula, újabb trendként a gumicukor. A célunk az volt, hogy egy természetes, vízközeli formula jöjjön létre, a lehető legkevesebb segédanyag felhasználásával. A fejlesztési fázis hosszúra nyúlt. Különböző tesztek és vizsgálatok követték egymást, hogy a termék biztonságos és hatásos legyen. Ezen folyamatok eredményeképp büszkén mondhatjuk, hogy megalkottuk a gélvitamint.

Folyadékkal töltött keménykapszula
A folyadékkal töltött keménykapszulák nagyszerű lehetőséget kínálnak a termékcsalád bővítésére és a márka megkülönböztetésére a piacon.

Kapszula
Kapszulák esetében gépeink képesek négyféle méretet kezelni:  egy, nulla, dupla nulla és tripla nulla. Beszállító partnerünktől beszerezzük Önnek a megfelelő kapszulát, ami igényei szerint lehet zselatin, cellulóz (HPMC) vagy elnyújtott felszívódású (DRHPMC).

Tabletta
Gyártóüzemünkben lehetőség van tabletta előállítására is, különféle formában és méretben.

Porkeverék
Ha Önnek por formában van szüksége táplálék-kiegészítőre, üzemünkben erre is van lehetőség egészen kis mennyiségtől is. Óriási jelentőséget tulajdonítunk készítményeink gyártási körülményeinek. Munkatársaink betartják a szigorú higiéniai szabályokat, csökkentve a termékkel való közvetlen érintkezés és a szennyeződés kockázatát a magas minőségű gyártás érdekében. Több mint 13 éves szakmai tapasztalattal pontosan tudjuk, mire van szüksége ahhoz, hogy terméke a lehető leggyorsabban és legköltséghatékonyabban kerüljön piacra.

Csomagolás

A megfelelő csomagolás hatékonyan védi a kapszulát, tablettát vagy a porkeveréket a külső környezet hatásaitól a teljes eltarthatósági idő alatt. A Novotic Kft. kiváló minőségű csomagolóanyagokat kínál európai beszállítóitól. Bérgyártó partnerünknek lehetősége van különböző fajta csomagolóanyag közül választani: többféle színű és méretű műanyag flakon dézsmazáras kupakkal, műanyag- vagy papír tasak igény szerinti méretben. Partnerünk segítségünkkel elkészíti a termékének csomagolásához szükséges címkéket, papírdobozokat. Bármilyen egyedi csomagolásra vonatkozó igényt teljesítünk. Cégünk vállalja a máshol legyártott kapszulák, tabletták flakonba számolását, tasakolását, csomagolását stb. is.

Termékfejlesztés

Ön megálmodja termékét és csapatunk szakmai tapasztalatát felhasználva megvalósítja azt.

Gyártás

Önálló gyártóüzemünk van, modern gépekkel felszerelve.

Csomagolás

Saját csomagolóanyag-beszerzéssel  rendelkezünk.

Címkézés

Minden egyes terméken lévő címke saját gyártási számmal és lejárattal van ellátva. A címke tervezését grafikus partnerünk biztosítja.

Dokumentáció

A gyártásról teljes folyamat- és minőségellenőrzési dokumentáció készül.

Szállítás

A megrendelt terméket a lehető legrövidebb időn belül átadjuk a szerződött futárszolgálatnak.

Saját márka létrehozása

Gyógyszerészünk szaktudásával segítséget nyújtunk egy saját márka létrehozásában. A termék piaci bevezetéséhez szükséges teljeskörű támogatást nyújtunk, az ötlettől a késztermékig. Munkatársaink mélyreható ismeretekkel rendelkeznek a táplálék-kiegészítők területén. Elég, ha Önnek van egy jó ötlete és mi szakmai tapasztalatainkkal megalkotjuk saját márkáját, beleértve a csomagolást és a címketervezést is. Nem kell szakembernek lennie ahhoz, hogy kiváló minőségű terméket készítsen, mert minden szakaszban segítséget nyújtunk. Sok ügyfelünk kezdő kisvállalkozás, számukra rugalmas feltételeket és alacsony minimális rendelési mennyiséget kínálunk.